RECENSIES

“Na het veelvuldig bekijken van haar advertenties en site heb ik op een vrije middag de stoute schoenen aangetrokken en ben richting Den Haag gegaan. Na een spannend halfuurtje gewacht te hebben of ze zou verschijnen deed ze dat en ik kwam snel naar de deur. Binnengekomen was ik als eerst onder de indruk van haar schoonheid en haar prachtige uitstraling! We konden even praten en ze leidde me naar boven. Ze was heel vriendelijk en lief, benaderbaar en geruststellend. Dit zette mij lichtelijk op het verkeerde been, want toen de deur dicht ging en alles begon straalde ze meteen een felheid uit die je zonder woorden al op je knieen dwong. Dit was natuurlijk geheel positief en op hele professionele wijze deed ze mij een toontje lager zingen. Omdat het voor mij voor het eerst was bij haar( en uberhaupt bij een professionele Meesteres) was het verbazend goed hoe ze mij in een uitgebreid spel vernederde, gebruikte en me liet voelen als haar ondergeschikte. Geboeid klappen gekregen, wasknijpers die ze er weer afsloeg met een zweep. Daarna in de sling gezet waarbij ze mijn ballen vakkundig vastzette en omhoogtrok wanneer ze wilde. Vervolgens pakte ze mij met een strapon en verbaal maakte ze deze ervaring nog vernederender en geiler. Ik heb nog lang niet alles genoemd wat zij en we hebben gedaan, maar bij alles wat ze deed zag je dat ze wist waar ze mee bezig was. Ik kan haar absoluut aan iedereen aanraden, nou ja aan iedereen die van dit soort zaken houdt. Ze is zeer aardig, vriendelijk en professioneel. Diva Nikita Wilde, nogmaals dank voor deze ervaring”
Slaaf, Sub
“Dinsdagmiddag weer bij Mrs-Diva Nikita Wilde geweest in Rotterdam voor een harde sessie. Ik heb al meerdere sessies bij deze fantastische Meesteres gehad en steeds gaat ze op mijn verzoek een stukje verder met me. Een mooie slanke Meesteres met een hele lieve en gezellige lach. Maar achter deze lach zit haar hardheid verborgen. Ze kan je lachend laten gillen van de pijn en ze weet op een geweldige manier je grenzen te verleggen. Kortom, voor mij De Meesteres. Zo ook deze middag, begonnen aan het rad kreeg ik klemmen op mijn tepels die eerst niet zo heel veel pijn deden, maar toch heel langzaam steeds strakker gingen zitten en mij een geweldige pijn opleverden. Na deze opwarming werd ik voorover over de spankbok gelegd en klaar gemaakt voor een geweldige spanking met zwepen, cane ed. Het was een prachtige opbouw van dit gedeelte, mooie warming-up over mijn rug en billen. Maar steeds harder werd er geslagen en steeds meer begon ik er van te genieten. Meetellen moest ik in sessies van 25 of 50 slagen op mijn rug en billen. Tussendoor maakte ze wat foto’s van mij (heeft ze netjes gevraagd of ze dat mocht doen). Uiteindelijk moest ik het opgeven en heb ik om genade gesmeekt waar ze direct gehoor aan gaf en mij vervolgens ook deze keer weer heel professioneel opving om zo weer terug op aarde te komen. Na weer tot mezelf gekomen te zijn even lekker douchen en weer aankleden. Na het douchen heeft ze mij nog een paar foto’s laten zien van mijn achterkant. Ik wilde deze sessie, maar schrok er wel van. Striemen op mijn rug van de zweep en van haar altijd prachtige lange nagels. Mijn kont was blauw en overal stonden de afdrukken van de cane in mijn huid. Nu een dag later heb ik flink pijn bij het zitten, maar het voelt zo goed!!!!! Een sessie van twee uur was te snel voorbij bij deze Meesteres, een aanrader voor iedere slaaf, of je nu beginnend bent of gevorderd, zij weet er altijd een feestje van te maken. Ik ga zeker weer terug naar deze geweldige Meesteres om mijn grenzen nog verder te verleggen.”
Slaaf, Suba
“Perfecte sessie gehad met deze Diva Nikita. Op en top Meesteres . Heb een fijne naalden play van haar mogen ontvangen door mijn zak heen . eerst een spanking op de rug en billen mogen ontvangen waarna ik op een tafel moest gaan liggen zodat mijn benen aan de kettingen vastgemaakt konden worden zodat ik geen kant meer op kon. Ze heeft de boel goed ontsmet en mij op mijn gemak kunnen stellen aangezien ik hier geen ervaring mee had . Het gevoel van de eerste naald is heel bijzonder , pijnlijk en fijn tegelijk . Super prettig als zij de naalden één voor één zet . Ze houdt constant oogcontact met je om te kijken of het nog goed gaat met je , dat is ook fijn en belangrijk . Het resultaat was dat er 10 naalden in mijn zak zaten oplopend in dikte vd naald . Ik heb het perfect naar mijn zin gehad met Meesteres-Diva Nikita en raad iedereen aan die iets met sm of naalden heeft bij haar langs te gaan in Rotterdam . Ik heb nog een paar dagen mogen nagenieten van de blauwe plekken in mijn zak en die zijn nu helaas weer weg , ik ga snel weer langs bij haar voor de volgende sessie. Deze Meesteres-Diva Nikita Wilde is een op en top super Meesteres , ze houdt rekening met je wensen en zoekt echt je grenzen op en tracht daar net een stukje overheen te gaan . Ze doet niets wat je absoluut niet wil of tegen je wil in . ze geniet ook zelf van een mooie bondage en naaldenspel is haar wel toevertrouwd . alles wat ze doet is vol respect en met een hoog gehalte van aandacht voor de klant zodat alles goed blijft gaan met je. stelt je op het gemak en je kunt bij haar met al je fantasieën terecht , ze kijkt nergens vreemd van op en gaat er vol inzet voor om te zorgen dat je een super sessie hebt . neemt ruim de tijd en zorgt er voor dat je weer op de aarde staat voordat je weggaat . Speelt haar spel met passie en vol respect ! Ik kom hier zeker weer terug”
Slaaf, Eddy-sub
“Onder geheel andere omstandigheden had ik de Diva al eens leren kennen en die kennismaking viel toen erg goed. Diva Nikita is een zeer slanke dame met best een strenge uitdrukking die echter wel een klein beetje verzacht wordt door olijke pretoogjes en een gemakkelijk loskomende lach. Dat was geen misleiding want zo heb ik haar ook leren kennen tijdens een uurtje spel met klappen. Al enkele malen eerder was ik op de inloopmiddagen bij de studio van Lady Claire geweest en onder de indruk gekomen van 2 bijzonder mooie Meesteressen. Meesteres Pascalle Delvigne met de zonder meer wulpse welvingen op een strak lichaam en de klassieke schoonheid van een paar hoge jukbeenderen in het gezicht. Diva Nikita is wat kleiner maar nog slanker, iets minder ruim bedeeld aan de voorzijde maar een werkelijk schitterend lief kontje aan de achterzijde ! Op een ongelukkige vrijdagmiddag(het verkeer rond Den haag) kon ik mij toch overleveren aan de handen (handjes) van Diva Nikita. Een sessie van ruim een uur waarin zowel lichaam als geest op de proef gesteld werden. Omdat het voor het eerst om een 1 op 1 sessie ging werden mij vooraf allerlei zaken gevraagd die vooral gingen over de do’s & dont’s tijdens de komende sessie. Dat maakte allemaal een behoorlijk professionele en ook wel geruststellende indruk. Na de formaliteiten volgen uiteraard de realiteiten en ik moet zeggen dat ik de sessie met Diva Nikita als heel ontspannend heb ervaren. Ik glij niet zo gemakkelijk in de rol van slaaf en meesteres maar met veel humor en geduld slaagt Diva Nikita er toch in de sessie in het juiste spoor te houden. Een veelheid van verfijnde martelingen en martelinkjes volgden elkaar in snel tempo op en voor mij gold dat de pretoogjes van Diva Nikita de pijn in veel gevallen een stuk draaglijker maakten. Men wordt stevig onder handen genomen maar er is nooit de twijfel of zich achter de maskers wel een mens bevindt. Dat is zeker het geval. In de ‘harde’ handen van Diva Nikita beveel ik allen aan. Ik had in ieder geval een heel plezierig uur met haar.Het einde wordt machinaal gebracht en daar ben ik geen liefhebber van. De melkmachine is precies wat het is, een machine. Niets gaat er boven handwerk.”
Slaaf, De Lansier
“Ik ben verleden week vrijdag bij Mistress-Diva Nikita Wilde geweest voor een sm sessie van een uur ,
ik had vooraf met haar een fantasie gedeelt wat ik graag een keertje zou ondergaan tijdens de sessie, dat heb ik geweten.! wat is Zij een kei in haar vak en een echte pure sm Meesteres. gekleed in een mooi strak zwarte catsuit en mooie hoge leren laarzen torend Zij hoog boven je uit. bij binnenkomst werd ik door haar begroet en na het verplichte douchen nam ik de slavenhouding aan voor Haar toen Ze na een tijdje binnenkwam. wat een beauty is Zij toch! nadat ik eerst Haar laarzen heb moeten begroeten en deze heb schoongelikt en Haar hak heb moeten pijpen heeft Ze mij aan het kruis vastgebonden. Ze heeft mij heerlijk met diverse zwepen en ook op mijn verzoek wat harder dan de vorige keer geslagen omdat ik voor Haar mijn grenzen wil opzoeken en verleggen. Zij heeft een asntal knijpers en klemmetjes op mijn tepels en oorlellen gezet waar na Ze met de paardenzweep mij begon te slaan op borst en bovenlijf., mijn rug werd ook niet overgeslagen. De zweep weet Zij perfect te hanteren en slaat afwisselend zachtjes en dan weer harder . Heerlijk hoe Ze dat met passie doet . Na de zwepen begon ze met een aantal kaarsen heet vet op binnenzijde van mijn handen te druppelen en ook op mijn tepels die erg gevoelig waren van de klemmetjes. Man het gevoel is heel intens, pijn en genot in 1 !, Ze druppelde heet vet op schouders , tepels,handen en verder op mijn gehele bovenlichaam. Na deze wax behandeling werd het tijd om mijn fantasie te uitvoer te brengen nl het verplicht moeten pijpen en ontvangen van Haar strapon . Zij deed de strapon voor en nadat Ze deze had voorzien van ern condoom ging Ze op het bed zitten en moest ik geknield voor Haar plaatsnemen waarna Ze mijn hoofd naar de strapon bewoog , ik moest deze voor Haar pijpen en ze bewoog mijn hoofd ritmisch op en neer over de strapon zodat deze in en uit mijn mond gleed . Damn wat was dat geil en vernederend tegelijk om de strapon van deze Meesteres te mogen pijpen. Daarna werd ik op handen en knieen op het bed gezet waarna ik met mijn handen de strapon met glijmiddel heb ingesmeerd, toen is Mistress-Diva Nikita Wilde achter mijn kont gaan zitten en begin rustig en kalm met een vinger mijn anus te bewerken en toen ik ontspannen was heeft Ze kalm en beheerst mijn kont met Haar strapon geneukt. Wat een fantasisch gevoel is dat om de Meesteres met een strapon mijn kont te voelen oprekken . Pijn en genot in één beweging. Het was hemels ! Erg fijn gevoel en ook een enorme vernedering om in je kont te worden genomen door deze Mooie strenge Meesteres. Zij heeft mij anaal ontmaagd en ik ben Haar daar enirm dankbaar voor! Nogmaals dank Meesteres dat U mij. Fantasie heeft laten uitkomen ! Ik kom snel weer bij U langs voor een vervolg en vraag U om mij dan te verrassen met Uw ongekekende sessie’s. ”
Slaaf, Eddy-sub
“Hallo Mrs-Diva Nikita, Ik zag U zojuist op rtl5 , erg mooi om bewegende beelden te zien en Uw stem te horen, ik heb er met plezier naar gekeken, het eind resultaat mag er zijn, maar toch vind ik U er als Mrs-Diva ook geweldig uitziet. De reactie van de mensen op straat vond ik wat laf, zij krijgen een dame te zien, en ik kijk naar een Mrs-Diva Nikita en daar hoort nou eenmaal een bepaald uiterlijk bij wat ik wel kan waarderen . Al met al doet het niets af aan het feit dat ik graag is Uw slaaf wil zijn,
Grtz Sander.”
Slaaf, sander ferdinand
“Op een zaterdagavond in de bananas in Den Haag heb ik Meesteres-Diva Nikita samen met Willem voor het eerst mogen ontmoeten.
Ik ben een echte switch en mijn verlangen naar pijn was enorm gestegen…dus ik was er zo gezegd heel erg aan toe om even flink onderhanden genomen te worden.
En daar stond Meesteres-Diva Nikita…een heerlijke super mooie verschijning….en ze speelde lekker dominant. Ik keek toe en mijn verlangen groeide.
Zo verlegen als ik ben durfde ik zelf niet op haar af te stappen. De barvrouw stelde mij voor aan Meesteres-Diva Nikita en Willem en samen vroegen ze mij om me volledig uit te kleden en mezelf eens even netjes voor te stellen.
Ik deed wat er van mij werd gevraagd. Daarna werd ik over de strafbalk gebogen en werden mijn billen en tepels even flink onderhanden genomen.
Aan het einde mocht ik heerlijk klaarkomen en zakte ik door mijn knieën van de ontlading.
Meesteres-Diva Nikita ving me op en ze streelde me…ik voelde me op en top veilig en verlang er nu alweer naar om Meesteres-Diva Nikita te gehoorzamen!!
Xxx colette ”
Slavin, collete
“Lieve Mistress-Diva Nikita Wilde,
Allereerst heel hartelijk dank nogmaals dat ik met U mee mocht naar de KamaSutra beurs als Uw slaafje. Ik heb ervan genoten om 3 dagen aan Uw zijde te staan ( meestal geknield ) en met U en een andere slaaf op het podium te staan of te kruipen om te zorgen dat U maar een spetterende shows kon neerzetten op het podium van Cossy’s Performances alwaar we waren uitgenodigd, mijn dank aan de crew van Cossy’s Performances. Graag wil U bedanken, dat U uiterst best heeft gedaan dat U mij rustig heeft gekregen , omdat ik al dagen lang voor het optreden behoorlijk nerveus was . Het optreden en de show welke U had verzonnen bevatte diverse elementen van BDSM waaronder ; Zwepen, kaarsvet, electro, vuur, vernedering, pijn, naalden en nog een aantal meerdere dingen. Voor dat wij het podium opgingen heeft U mij en de andere slaaf onze ballen en penis reeds voorzien van een musketonhaak zodat U daar gaandeweg de show atributen aan kon ophangen .
U was hemels gekleed als een echte Meesteres,
Lederen string met metalen studs, lederen corset met studs en lederen bh met studs . Natuurlijk in de kleur zwart, verder droeg U lederen handschoenen en goddelijke hoge lederen laarzen met metalen stilettohakken . Tot slot een prachtige zwarte cape van een mooie glanzende stof en niet te vergeten een metalen halsband met gevaarlijk uitziende punten erop.Ik was gekleed in een string en hoge stoere stevige schoenen en voorzien van een hoofdmasker en de andere slaaf in een rok en hoge stoere stevige schoenen .
De opkomst op het podium ging als volgt, Wij hielpen U de trap op terwijl wij beiden een rode roos in onze mond hadden en liepen met U naar het midden van het podium en wij gingen aan weerszijde van U staan . Op Uw teken gingen wij op onze knieën zitten en overhandigde wij U handvatten welke met stevige kettingen aan onze halsbanden vastzaten zodat we als een hond moesten kruipen bij U over het podium.
Na een aantal keren gekropen te hebben trok U ons mee naar Uw troon waar wij aan weerszijde plaatsnamen en U onze roos mochten aanbieden,
Ook mochten wij Uw cape afnemen zodat U meer bewegingsruimte kreeg en het publiek een blik op Uw goddelijke lichaam kon werpen, De rok van Uw andere slaaf en mijn string trok U weg zodat wij nog slechts gekleed in onze schoenen en voorzien van een touwtje om onze penis en ballen gekleed waren, wat is dat een vernedering om te ondergaan voor publiek kan ik U verzekeren.
U zette de slaaf en ik tegen elkaar ingeleund en ging onze billen en ruggen heerlijk verwennen met diverse slagwerktuigen waaronder diverse zwepen, een groot pingpong batje, zodat wij de pijn door onze lijven voelde schieten ,
De andere slaaf werd door U op de bok gezet en U deed een mooie aparte metalen sound in zijn pisbuis .
Daarna was het tijd om mij te voorzien van gemene tepelklemmen en te verbinden aan een touw welke U in handen had, U ging op Uw knieën zitten en boog naar het publiek toe terwijl U het touw meetrok en ik niets anders kon dan meebuigen met Uw bewegingen. De beloning aan mij was telkens dat U boog ik Uw prachtige billen mocht kussen terwijl U aan de touwtjes trok wat een scherpe pijn in mijn tepels gaf. Toen draaide U zich om en ging op Uw rug liggen en zette Uw stalen stilettohakken in mijn balzak en trok mij wederom aan het touw naar U toe .
U bevrijde mij tenslotte van het touw en tepelklemmen zodat ik kon bijkomen en U met de andere slaaf verder ging.
U zette hem voor het publiek en terwijl U dit deed moest ik kruipend een aantal jeu de boules ballen voor U klaar leggen zodat U deze goed kon pakken en U betrok het publiek bij Uw spel door ze één voor één de ballen bij de slaaf aan zijn van musketonhaak voorziene pik en ballen te hangen en zo de boel flink onder spanning te zetten door er steeds meer en meer ballen eraan te hangen tot 6 stuks aan toe en daarna hing U er nog een bal met kaarsjes aan en gaf U de slaaf opdracht om achtjes te draaien met de ballen aan zijn zak en pik gebonden.
Toen was het mijn beurt weer en U heeft mij heerlijk verwent door heet kaarsvet over mijn borst en tepels te gieten en ook mijn pik en ballen werden rijk versiert met heet vet door U.
Ook gebruikte U een zeer speciale zweep, een zweep met vuur . wat was dat een heet en intens gevoel op mijn rug .
Daarna was het bijna tijd voor de afsluiting van deze show en die bestond uit het feit dat ik en de andere slaaf op onze vingers wasknijpers moesten zetten welke U er met een gemeen rijzweepje er weer af sloeg.
Dat was het einde en aan Uw hand mochten we naar het publiek lopen ipv kruipen en aan Uw zijde een aantal diepe buigingen maken om het publiek te danken voor hun aandacht, daarna hielpen wij U van het podium af zodat U kon omkleden en wij het podium konden opruimen voor de volgende act.
Wij hebben een aantal shows op een dag gedaan en telkens verzon U weer een nieuw elementje erbij zodat geen optreden hetzelfde was.
Nogmaals hartelijk dank dat U mij heeft meegevraagd en het vertrouwen dat U mij gaf en Uw steun heeft er voor gezorgd dat ik mij kon focussen op Uw show.
Met nederige groeten Uw slaafje, eddy-sub . XXX ”
Slaaf, Eddy-sub
“Gisteren op bezoek geweest bij Meesteres-Diva Nikita Wilde voor een wervelende SM sessie. Ik werd bij binnenkomst op een warme en  vriendelijke manier verwelkomt door Diva Nikita Wilde. Zij Is een prachtige atletische verschijning met een mooi gebruinde huid en een zeer knap gezicht.  Het geheel deed me denken aan Xena de vrouwelijk amazonekrijger uit de gelijknamige televisieserie.  D.N.W. heeft mooie hoge leren laarsen aan , en mooie lange benen.  Een Kort zwart leren rokje over haar mooie billen en daarboven een zeer knap gezicht.  Vervolgens een introgesprek over de inhoud van de sessie.  D.N.W. Is sympathiek en vriendelijk in de omgang en stelt me goed op mijn gemak.  Ik mag tijdens de sessie laag op mijn knieën  de laarzen van D.N.W. aanbidden en aflikken terwijl ze pontificaal op haar zetel zit en mij dominant van bovenaf waar neemt en instructies geeft.  Als beloning krijg ik een  paar lepels van haar toetje welke zij tussendoor nuttigt die ik van de vloer af moet likken.  Daarna volgt een wervelende trampling sessie met de hakken van D.N.W. op en in mijn rug.  Hetzelfde daarna omgedaan op mijn geval, buik en borst.  Ik heb zo van beneden af een geweldig uitzicht op de goddelijke D.N.W. en het Is heerlijk om op deze manier geplet te worden.  D.N.W. houd goed mijn pijngrens in de gaten en af en toe laat zij een uitdagend lachje zien.  Vervolgens wordt mijn geval ingebonden ikzelf d.m.v. boeien vastgelegd en er volgt een massage op die plek door de blote voeten van D.N.W. gevolgd door een trample sessie over mijn hele lijf en mijn gezicht . Uiteindelijk als hoogtepunt een geweldige facesitting met het goddelijke achterwerk van D.N.W. boven op mijn gezicht letterlijk en figuurlijk adembenemend waarbij D.N.W. mijn tot een hoogte punt laat komen. Een geweldige ervaring.  Vervolgens gedoucht en even nagebabbeld. D.N.W. Is een top Meesteres.  Dikke 10. Een aanrader.  Namens de trampling lover. ”
Slaaf, Trampling Lover